Benedicte Adrian, MISTRA, Fotograf: Arash Taheri

MISTRA

I den nye duoen MISTRA braker to ytterpunkter i norsk musikkbransje sammen: popdronning Benedicte Adrian og metal-pioneren Anders Odden. Sammen skal de framføre låta «Waltz of Death».

Benedicte Adrian er tilbake i MGP 40 år etter suksessen med Dollie de Luxe. Duoen, som besto av Benedicte og Ingrid Bjørnov, vant konkurransen med «Lenge Leve Livet». De to fulgte opp suksessen med albumet «Rock vs Opera» og har komponert musikk til flere musikaler sammen. De ga ut sitt siste album som «Adrian/Bjørnov». Som soloartist har Benedicte blant annet sunget rollen som Nattens dronning i «Tryllefløyten» på Den Norske Opera, gitt ut soloalbumet «Desember» og gjestet forskjellige scener både som popartist og klassisk sanger.

Anders Odden har et langt liv bak seg innen black metal. I 1990 debuterte bandet hans, Cadaver, med norgeshistoriens første death metal-LP «Hallucinating Anxiety». Siden den gang har Cadaver utgitt seks album og fått kultstatus i hele verden. Anders har også turnert verden rundt som musiker for andre band som for eksempel Celtic Frost. Han har også samarbeidet med kjente musikere som Ronni Le Tekrø, Ledfoot, Hank Von Hell og Tony Harnell.

Forsidebilde, foto: Mona Nordøy

Nå er boka her!

Ønsker du å synge? Lurer du på hvordan du skal øve? I boka mi får du enkle øvelser og morsomme fakta som kan inspirere deg på din vei til å finne sangstemmen. Den du vet du har, men kanskje ikke er helt venn med ennå.

I Lær å synge på 21 dager lærer jeg deg alt du trenger å vite om sangteknikk gjennom et inspirerende og morsomt tre ukers program, som består av økter på bare 30 minutter.

Siste nytt fra Benedicte

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Det hadde vært gøy om det ble oss i år, da! 🙏❤️🎉MANAGEMENTET MELDER: Rockheim - Det nasjonale museet for populærmusikk har nominert Dollie de Luxe til Hall of Fame 2024. Og i fint selskap! De nominerte er:

•Ane Brun
•Annie
•Bel Canto
•Bjørn Eidsvåg
•Dollie de Luxe v/ Offisielle Benedicte Adrian og Ingrid Bjørnov
•Junipher Greene - Official
•Kaizers Orchestra
•Röyksopp
•Tungtvann

De er valgt ut som «…artister/aktører med ekstraordinære karrierer, som har gått opp musikalske stier og banet vei for andre eller som har hatt særlig innflytelse på populærmusikken i Norge». Vi gratulerer alle nominerte! 🏆

rockheim.no/hall-of-fame
... Se merSe mindre

Det hadde vært gøy om det ble oss i år, da! 🙏❤️🎉

Siri! 😻 ... Se merSe mindre

Siri! 😻
Last inn mer

Benedictes aktiviteter

MISTRA LIVE MGP 2024 delfinale 3

januar 27 @ 19:30 - 21:30

MGP 2024 live event – Mistra

januar 20 @ 19:00 - 23:00

MISTRA; Lanseringsparty og konsert

januar 12 @ 19:00 - 22:00